Σελίδες

12 Ιουν 2013

Avon new products,included mega effects mascara..!!!


Πλήρες make up σετ απo την αγαπητή Avon,φρόντισε να μας προμηθεύσει με σκιές,κραγιον,μολύβι,βερνίκι νυχιων, mascara, lip gloss...ολα οσα χρειαζόμαστε για μια super έξοδο.
 Ας τα πάρουμε ενα ενα με τη σειρά....

Για αρχή,ας πιάσουμε τα προιοντα για τα χειλη,

Ultra colour lip crayon,απόχρωση ready for me.
Ειναι πολυ βολικό στην εφαρμογή,έχει διάρκεια,εχει λάμψη και έχει και πολυ strass.Αν αγαπάτε τα προιόντα χειλιών με strass,τοτε αυτο πρεπει να το δοκιμάσετε σίγουρα.Με λιγο eye liner,mascara και το συγκεκριμένο κραγιόν,εισαστε τέλειες για μια βραδινή έξοδο.


Ultra colour lipstick,απόχρωση fuchsia fever.Μπορεί να σας φαίνεται τοοοσο πολυ ροζ,όμως δεν ειναι,μην ξεγελιέστε..Η εφαρμογή του στα χείλη ειναι ενα διακριτικό ροζάκι. Καθόλου βαρύ κραγιόν,το βαζετε και ξεχνατε οτι φοράτε κραγιόν.

Ultra glimmerstick lip liner,απόχρωση true red. Μολύβι χειλιών,πολυ καλή εφαρμογή.Το χρώμα που βγαίνει ειναι λιγο πιο εντονο απο το φυσικο χρώμα των χειλιών μας.Ωραίο με ενα Lip gloss Κοραλλί ή με ενα κραγίον ίδιου χρώματος.


Και μιας που μίλησα για lip gloss,να και το glazewear,στην απόχρωση iced pink.Κατάλληλο για χειμώνα,με διακριτικό χρώμα και καλή διάρκεια..

Πάμε στα μάτια τώρα....


True colour eye shadow duo,τη βρίσκουμε με την ονομασία teal attitute. Η μια ειναι μπεζ (και οχι άσπρη οπως μπορει να φαίνεται στη φωτογραφία )και η αλλη γαλάζια αρκετά εντονη στην εφαρμογή. Το βουρτσακι πολυ πρακτικό και κανει καλη δουλεια,δεν μένει το προιον στο βουρτσάκι πάνω. Εγω χρησιμοποιήσα τη γαλαζια σκια και απο πάνω τη μπεζ για να τις αναμείξω και μου βγήκε πολυ όμορφο το χρώμα.


True colour eye shadow quad,με την ονομασία
 berry love No 3.Πολύ έξυπνη η κίνηση οτι στο πίσω μέρος της συσκευασίας,έχουμε οδηγίες για το που χρησιμοποιείται η κάθε σκιά. Εχω ξεχωρίσει ιδιαιτέρως την σκια με το Νο 3..ειναι τέλεια και την φοράω απο το πρωι μεχρι το βραδυ.


Περίεργη στην όψη,αλλα θαυματουργή η mega effects mascara. Κανει τις βλεφαρίδες πολυ εντυπωσικές καθώς μου παρέχει και μήκος άλλα και όγκο. Εμένα επειδη οι βλεφαρίδες μου δεν ειναι και τοσο καλές μαζι μου, τις περνάω αρκετες φορες με το βουρτσάκι ώστε να γίνονται αρκετά έντονες!

Και για το τέλος άφησα την πούδρα ideal flawless,pressed powder..

Αρκετά ελαφριά,όμως και αρκετά άσπρη για μένα,οπότε τη βάζω πάνω απο το consilear για καλύτερη διάρκεια και πιο ωραίο αποτέλεσμα. 

Τα περισσότερα προϊόντα απο αυτα που σας έδειξα συγκαταλέγονται στη καινουργια καμπανια της Avon,το μονο προιον που θα ειναι αμεσα διαθέσιμο(αν δεν κανω λαθος απο  την επομένη εβδομάδα ειναι η mascara). Αξιζει να τα δοκιμάζεται ολα ανεξαιρέτως..

 Φιλιά πολλα...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου