Σελίδες

26 Ιουλ 2013

Healthy scoop by kite Hellas happy products...

Η Healthy scoop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Kite Hellas.. (http://www.healthy-scoop.com/ ). Για να σας πω την αλήθεια μου,δεν την γνώριζα τη συγκεκριμένη εταιρεία μέχρι που μας έστειλε πριν καιρό κάποιες κρέμες. Και λέω καιρό γιατι χρειάστηκε λιγος χρόνος μέχρι να έρθει η σειρά τους να τις δοκιμάσουμε...
  Να μαστε λοιπόν...!!!!


Kerasal roll on, ιδανικό για κουρασμένα πόδια. Όπως βλέπετε είναι σε μορφή roll on πολύ πρακτική,αφήνει την απαιτούμενη ποσότητα χωρίς να λερώνουμε ούτε χέρια,ούτε σεντόνια τπτ απολύτως.
Ανακουφίζει-ξεκουράζει-χαλαρώνει (όπως θέλετε πείτε το) τα κουρασμένα πέλματα σας. Ειναι κατάλληλο και για προβλήματα στους μυς και τις αρθρώσεις.



Kerasal Ultra 20, χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα.Πλένουμε καλά τα πόδια μας με χλιαρό νερό και καθαριστικό και στη συνέχεια απλώνουμε κρέμα στο πάνω και στο κάτω μέρος του ποδιού. 
Δεν βάζουμε ανάμεσα στα δάχτυλα.Εγώ συνήθως αφότου βάλω τη κρέμα ,φοράω και κάλτσες έτσι ώστε να απορροφηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Mini  συμβουλή,όταν θέλετε και εσεις να φορέσετε κάλτσες μετά το ποδόλουτρο, να καθαρίζετε πολυ καλα τη περιοχή ανάμεσα στα δάχτυλα γιατι δεν ειναι καλό να μένει με υγρασία.


Forever ink balm για νέα τατουάζ,μια φυσική κρέμα που έχει σχεδιαστεί για να καταπραύνει- ενυδατώνει και να ενισχύει τη φυσική επούλωση του δέρματος, μετά απο ένα νέο τατουάζ.
Η χρήση της: 4 φορές την ημέρα,ίσως και παραπάνω αν το κρίνετε απαραίτητο.



Forever ink shield, για μακροχρόνια περιποίηση και διατήρηση. Ιδανική για να προστατεύει οχι μονο το tattoo αλλα και το δέρμα μας. Το SPF 45 που έχει βοηθά στην διατήρηση του χρώματος . Εφαρμόζεται 2 φορές τη μέρα,κατά την έκθεση στον ήλιο αλλα και μετά τη θάλασσα...

That was all for today... και μην ξεχνάτε ...η περιποίηση του δέρματος μας ειναι απο τα μεγαλύτερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας!!!


                                                                           Φιλάκια πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου