Σελίδες

4 Ιουν 2013

Golden rose -Londessa,most of them in pink..!!!!!

Καλοκαίρι έχουμε,οποτε τι μας χρειάζεται??? Μα φυσικά χρώμα...Έντονα,χαρούμενα και πολλα πολλα χρώματα...ετσι ήταν και το δέμα της Golden Rose που παραλάβαμε πριν λίγο καιρό..

Golden rose rich colour No 08, το συγκεκριμένο πολυ ωραίο χρώμα,εχει μακρύ πινέλο( το οποίο με δυσκόλεψε λιγάκι στην αρχή). Πολυ θετικό χαρακτηριστικό του ειναι οτι στεγνώνει σχεδόν σε δευτερόλεπτα,πράγμα που απαιτεί πολυ πολυ γρήγορες κινήσεις,αν ρίξετε μια ματιά στο site θα δείτε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.http://www.londessa.gr/pub/el/products/default.aspx?id=cat_94

Golden rose waterproof lipliner No 55..εκτος του οτι χρωματικά ταιριάζει τέλεια με το βερνίκι,ειναι πολυ μαλακό,έχει πολυ καλή διάρκεια.Μπορείτε εκτος απο το περίγραμμα,να το χρησιμοποιήσετε και σαν κραγιόν,προσθέτοντας λίγο lipgloss απο πάνω..και το αποτέλεσμα,τέλειο!

Golden rose mineral terracotta powder No 02..Η αλήθεια ειναι οτι η συγκεκριμένη δεν ειναι το χρώμα μου,τι κανουμε ομως σε αυτη τη περίπτωση? την χρησιμοποιούμε σαν γυαλάδα στο κόκκαλο κάτω απο το ματι μας και κοντα στη μύτη,ειδικά οταν δεν εχει shimmer ειναι ιδανική...

Τα προιοντα της Golden rose,έπεσαν στα χέρια μου μετα απο ενα τελειο lipgloss που ειχα δοκιμάσει..ειμαι πολυ ευχαριστημένη απο την ποιότητα των προιοντων της συγκεκριμένης εταιρίας και σας προτείνω να τα δοκιμάσετε!!!
     Πολλά φιλιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου