Σελίδες

20 Αυγ 2013

Garnier pure active Gel

Όλες μα όλες μας,γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός του προσώπου μας. Πολλές θεωρούν πως αν μια μέρα δεν βαφτούν ειναι οκ και δεν χρειάζεται να ασχοληθούν ιδιαίτερα με το πρόσωπο τους. Μέγα λάθος, ο καθαρισμός  ειναι καθημερινή υπόθεση,όπως το πλύσιμο των δοντιών ή το οτι τρώμε...γιατί ποτέ δεν ξεχνάμε να φάμε; Το ίδιο πρέπει να πάθουμε και με το προσωπάκι μας.. 




Αυτό είναι το νέο gel της Garnier, με εκχύλισμα απο γκείπφρουτ,ρόδι και βιταμίνη C. Η μυρωδιά του κοινώς,πολυ δροσερή για το καλοκαίρι. Αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα ,είναι ήπιο και δεν ξηραίνει καθόλου το πρόσωπο. 
Αν χρησιμοποιηθεί εντατικά,πρωί και βράδυ μειώνει ορατά τις κοκκινίλες και για το διάστημα που το χρησιμοποιούσα τα μισητά σπυράκια δεν έκαναν εμφάνιση.
Δεν χρησιμοποιείται στην περιοχή των ματιών.Όταν είμαι βαμμένη ξεβάφω πρώτα τα μάτια μου με άλλο προϊόν και μετά αφαιρώ το υπόλοιπο μακιγιάζ με το gel. Και στη συνέχεια ξεπλένω με νερό. Βασικά πάντα μετά από κάθε προιόν ξεπλένομαι με νερό. 
Είμαι πολυ ικανοποιημένη απο το συγκεκριμένο και θα δοκιμάσω και τον αφρό της ίδιας σειράς... οπότε να περιμένετε εντυπώσεις..
Το έχετε δοκιμάσει μήπως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου