Σελίδες

5 Σεπ 2013

Happy lips...!!!

Ξέρετε τι ανακάλυψα μόλις;
Δεν έχουμε αναφερθεί καθόλου στα αγαπημένα μας κραγιόν,όλο το καλοκαίρι δοκιμάζω κραγιόν και δεν έχω παρουσιάσει κανένα... ήρθε λοιπόν η ώρα αν και λίγο καθυστερημένα...
 Σήμερα θα αναφερθώ στην εταιρεία Maybelline New York και σε δυο κραγιόν διαφορετικής σειράς..
Πρώτο και πολύ πολύ αγαπημένο το εξής :



Εδώ το  βλέπετε παρέα με το βερνίκι νυχιών που επίσης αγαπώ πολύ( αλλά για το οποίο θα σας μιλήσω σε επόμενο Post).
Το χρώμα του ροζ ,νούμερο 870.
Μυρίζει πάρα πολύ ωραία και νιώθω τα χείλη μου μονίμως ενυδατωμένα. Δεν είναι καθόλου βαρύ και απλώνεται πολυ εύκολα. Γράφει πολύ καλα και θεωρώ οτι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε πολλές..



Στη φωτογραφία φαίνεται πιο σκούρο,στη πραγματικότητα ειναι πολυ πιο φωτεινό.
Το φοράω ευχάριστα όλες τις ώρες της ημέρας, απο το πρωί μέχρι το βράδυ...

Επόμενο ειναι το Super stay 24 color


Νο 090,Timeless Rose... Κραγιόν με δύο όψεις,τη μία του χρώματος και τη δεύτερη ενός προιόντος που περνάτε απο πάνω για να μείνει σταθερό.


Το πινελάκι του μοιάζει περισσότερο με αυτό του lipgloss παρά του κραγιόν. Έχει ωραίο άρωμα και όταν το απλώνεις αφήνει στα χείλη σου την αίσθηση οτι κάτι δροσερό σε έχει αγγίξει. Αργότερα όταν σιγά σιγά στεγνώσει γίνεται πιο βαριά η υφή του και μόλις στεγνώσει εντελώς περνάς και το επόμενο προϊόν που σε βοηθά στην σταθερότητα.



Προσφέρει ενυδάτωση και διάρκεια. Όταν όμως λέμε διάρκεια εννοούμε πολύωρη διάρκεια,για όσες λοιπόν αγαπούν τη σταθερότητα,να ενα προϊόν που θα πρέπει να δοκιμάσουν.
Για να είμαι ειλικρινής, ύστερα απο κάποια ώρα άρχισα να νιώθω τα χείλη μου πολυ βαριά και απο το κραγιόν να βγαίνουν κομματάκια..Ναι μεν η μεγαλύτερη ποσότητα ήταν εκεί,αλλά ομολογώ οτι με παίδεψε λιγάκι σαν κραγιόν και δεν το ευχαριστήθηκα τοσο όσο θα ήθελα.
Εσείς το έχετε δοκιμάσει;Ποιά η άποψη σας,σας συνέβη και εσάς αυτό ή μόνο μένα;


Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σας...
Φιλιά!!!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου