Σελίδες

16 Οκτ 2013

Our big fight..

Γεία σας,να μα στε και πάλι εδω!! Μετά απο τόσο καιρό,ευτυχώς γράφουμε ξανά.
Θέμα μας για σήμερα ειναι η μισητή κυτταρίτιδα!
Νομίζω όλες μας απασχολεί κατά καιρούς,κυρίως όμως το καλοκαίρι. Εμείς φέτος πήραμε την αποφάση να ασχοληθούμε μαζί της απο το Σεπτέμβρη και νομίζω βρήκαμε μια mini λύση απο τη Bioten. Και φυσικα λέω Mini γιατί μόνο οι κρέμες(όπως έχω ξαναπεί αλλα ξέρετε και εσείς,δεν κάνουν θαύματα).



 Η Cellufight κυκλοφορεί και σε κρέμα αλλα και σε gel και βοηθά όλες εμάς στον δύσκολο αυτό αγώνα,απομάκρυνσης της κυτταρίτιδας.Την βρίσκεται σχεδόν παντού παρέα με το λαδάκι μασάζ.
Έχει τρία βασικά συστατικά,που το καθένα κάνει τη δική του ξεχωριστή δουλειά. Πρώτο ειναι το guarana,το οποίο λόγω της καφεΐνης που περιέχει,ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αποσυμφορεί τις τοξίνες απο τους ιστούς. Επίσης περιέχει θαλάσσια φύκια που συμβάλλουν στη μείωση όψης του φλοιού πορτοκαλιού. Και τέλος μαύρο πιπέρι,το οποίο με τις θερμαντικές του ιδιότητες ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία.
Παρόλο λοιπόν που έχουν τα ίδια συστατικά εμείς αγαπάμε περισσότερο το gel. Όταν γίνεται η τοποθέτηση θα δείτε οτι και τα χέρια σας ακόμα θα κοκκινίσουν. Προκαλεί πολύ θερμότητα στο σώμα και καλό ειναι αν έχετε χρόνο να τη βάλετε δυο φορές τη μέρα,με ανοδικές κινήσεις.Εμείς τη χρησιμοποήσαμε σε συνδυασμό με το λαδάκι και μείναμε πολύ ευχαριστημένες. Βέβαια μέχρι να απορροφηθεί,ρούχα δεν μπορείτε να φορέσετε,πρέπει δηλαδή να του δώσετε λίγο χρόνο.
Η τιμούλα του γύρω στα 10 ευρω και νομίζω οτι θα τη πάρουμε ξανά.Οι εντυπώσεις λοιπόν αρκετά καλές για το συγκεκριμένο προϊόν...αναμένουμε και τη δική σας άποψη!!!
Φιλιά!!!!
 

1 σχόλιο:

  1. Mens Titanium Braclet Foil - TITNIA® TITNIA® TITNIA® TITNIA® - HOT PEPPERS
    Our stainless steel mens titanium exhaust tubing are ion titanium on brassy hair made from two core materials, including platinum and platinum. These 2020 ford edge titanium for sale materials are certified safe titanium iv chloride and titanium blue 100% non-GMO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή