Σελίδες

3 Νοε 2013

Full cover from Radiant..

Αγαπάμε τη Radiant σαν εταιρεία και εμπιστευόμαστε τα προϊόντα της. Πάντα καθε μια απο εμάς αγοράζει διαφορετικά προϊόντα και στη συνέχεια ανταλλάσσουμε και πάντα καταλήγουμε στο ίδιο αποτέλεσμα,οτι δηλαδή η Radiant ποτέ δεν μας άφησε δυσαρεστημένες...Αυτη τη φορά οι αγορές...πολλές,θα δείτε και μόνες σας.


  1. Ξεκινάμε με το primer,matt finish Transparent, γύρω στα 13 ευρω,πολυ καλο και αποτελεσματικό. 
  2. "Luminesse" pre make up base No 2,το συγκεκριμένο στην απόχρωση pale rose (18 ευρω). Το βάζουμε  μετά το primer,καλύπτει κοκκινίλες και παράλληλα φωτίζει το πρόσωπο.
  3. Tone correcton No 4 beige. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ειναι το πρωτο consealer που λάνσαρε η Radiant ή τουλάχιστον ειναι απο τα προϊόντα που έχουν μείνει σταθερά εδω και χρόνια .Είναι το στρογγυλό που βλέπετε στη φωτογραφία,τρομερή κάλυψη αλλα ταυτόχρονα και  βαρύ. Αν δηλαδή κάποια θέλει ελαφριά κάλυψη,δεν θα της το προτείναμε.
  4. Τέλος, maxi coverage powder No 6 medium (18,80). Πολύ καλή κάλυψη και η συγκεκριμένη πούδρα. Δεν ειναι ανάγκη να βάλετε make up πριν την εφαρμογή της. Μόνο primer,βάση και μετά την πούδρα είσαστε καλυμμένες 100%.
Για μας τα προϊόντα της Radiant,ειναι σταθερή αξία και οι τιμές τους, μπορεί σε μερικές ίσως να φαίνονται υψηλές αλλά πραγματικά ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που τα αγοράζουμε ξανα και ξανά. 
Αυτά απο μάς,εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτα? 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου