Σελίδες

16 Νοε 2013

Wine elixir from Apivita..

Το πόσο πολύ αγαπώ να ψωνίζω απο ηλεκτρονικά φαρμακεία δεν περιγράφεται. Έχω την δυνατότητα να βλέπω οτιδήποτε με την τιμούλα του πάνω, τα συστατικά, καθώς επίσης και τον τρόπο χρήσης των προϊόντων, χωρίς να χρειαστεί να ρωτάω κανέναν.
Η Apivita λοιπόν έχει βγάλει πακέτα προσφορών σε αρκετά οικονομικές τιμές,όπου μας προσφέρει τις αγαπημένες μας κρέμες σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα και όλα αυτά σε κάτι χαριτωμένα τσαντάκια.
Ο λόγος σήμερα για την wine elixir,την οποία παρήγγειλα και παρέλαβα πριν κάποιες μέρες για τη μαμά μου και σας την παρουσιάζω...


 Μέσα στη σακούλα λοιπόν,είχαμε ένα έντονο βυσσινί τσαντάκι (πρακτικότατο για μεταφορά καλλυντικών σε ταξίδια), την αντιρυττιδική κρέμα ημέρας,κρέμα ματιών (στο μικρό βαζάκι) και serum  κατά των ρυτίδων.
Το κόκκινο κρασί μειώνει την επιφάνεια και τον αριθμό ακόμα και των πιο βαθιών ρυτίδων. Όσο για το άρωμα του..μεθυστικό,τίποτα παραπάνω δεν θα πω. Το λούπινο και το μελλισοκέρι,βοηθούν στη σύσφιξη της επιδερμίδας και χαρίζουν ελαστικότητα.Τα έλαια, η βρώμη και η λεκιθίνη προσφέρουν στην επιδερμίδα εντατική ενυδάτωση και τροφή.
Είναι ουσιαστικά μια κρέμα που τονώνει την επιδερμίδα και σου δίνει την αίσθηση ευεξίας.  Έχει spf 15 ,οπότε παρέχει  και την απαραίτητη προστασία που χρειαζόμαστε απο τον ήλιο. Η Apivita στη σειρά wine elixir, έχει αντικαταστήσει το νερό με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για την ενίσχυση της αντιοξειδωτικής δράσης των προϊόντων της.


Επόμενο προϊόν η αντιρυτιδική κρέμα με κόκκινο κρασί σε συνδυασμό με κερί μελισσών,για την περιοχή των ματιών καθώς επίσης και των χειλιών. Κατάλληλη για να ενυδατώνει και να αποσυμφορεί το πρήξιμο γύρω απο τις συγκεκριμένες περιοχές. Να σημειώσω εδώ οτι ειναι χωρίς συνθετικά συστατικά, τα οποία μπορεί να επιφέρουν αρνητικές συνέπειες στην υγεία μας.
Τέλος το serum με βιταμίνη Ε και ρεσβερατρόλη. Ένα φυσικό serum,χωρίς parabens , δερματολογικά ελεγμένο που βοηθά στην δραστική μείωση των ρυτίδων.
Η μαμά μου ειναι πολυ ενθουσιασμένη με τη συγκεκριμένη αγορά γιατί εκτός του οτι αγόρασε την κρέμα που ήθελε,της δόθηκε και η δυνατότητα να δοκιμάσει και άλλα δύο προϊόντα.
Η κρέμα ειναι στα 50ml, η κρέμα νύχτας στα 15ml  και το serum στα 5ml. Η τιμούλα ήταν 23,34 ευρώ απο 35,80 ευρώ.
Και τέλος το φαρμακείο απο το οποίο έκανα την παραγγελία είναι http://pharmacybonus.gr/


Αυτά για σήμερα...θα τα ξαναπούμε σύντομα...
Φιλιά πολλά...!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου