Σελίδες

26 Ιαν 2014

Gliss hair repair with liquid Keratin

Γεια σε όλους σας, είμαστε πάλι εδώ μετά απο μια εβδομάδα λίγο δύσκολη. Η μια μας με θέματα υγείας, η άλλη με θέματα εργασίας... με τουτα και με κείνα και χωρίς να πολυλογούμε, κατορθώνουμε να γράψουμε ξανά!!
Ο λόγος αυτή τη φορά η κρέμα επανόρθωσης Gliss

Αν το καλοσκεφτούμε ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας συνεχώς. Μετά το λούσιμο, συνήθως χρησιμοποιούμε πιστολάκι,ίσως και κάποιο ψαλίδι για μπούκλες ή ίσιωμα. Οι υψηλές αυτές θερμοκρασίες παίρνουν όλη την υγρασία που ειναι απαραίτητη για τις τρίχες μας,με αποτέλεσμα να τις αφυδατώνει. Ύστερα,  βάζουμε  και διάφορα προϊόντα όπως αφρούς ή λακ και επιβαρύνουμε ακόμα περισσότερο την τρίχα.
Και τέλος ας μην σχολιάσω τα γνωστά κομπλεξικά μας,οπού μονίμως τα πιάνουμε,τα πειράζουμε, μια τα αφήνουμε κάτω και μια τα ξαναπιάνουμε πάνω.
Δεν οφείλουμε να τα φροντίζουμε λίγο και αυτά..;
Ύστερα απο αυτές τις σκέψεις και τις ενοχές που ένιωσα,άρχισα να δοκιμάζω προϊόντα αναδόμησης και προστασίας γενικά της τρίχας.
Το προϊόν αυτο της εταιρίας Gliss εκτος του οτι μυρίζει πολυ ωραία (όπως και το shampoo και η μασκα) κάνει και καλή δουλειά.Προστατεύει την τρίχα και την βοηθά να φαίνεται ενιαία, δηλαδή πάνω σε μια τρίχα δεν βλέπεις να εξέχουν άλλες μικρότερες. Χαρίζει λάμψη στα μαλλιά σας και δεν τα βαραίνει καθόλου.
Μπορείτε να τοποθετήσετε μια ποσότητα ισα με ενα φουντουκάκι είτε πριν χρησιμοποιήσετε πιστολάκι, είτε σε ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά.

Αυτά για σήμερα....
Φιλιά πολλαααα απο μας....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου