Σελίδες

11 Ιαν 2014

Our Erre Due conclusion!!!

Κορίτσια μου τι κάνετε;
Είμαστε εδώ για να σας ευχηθούμε καλή και δημιουργική χρονιά!!! Με υγεία,αγάπη και πολυ πολυ χαρά!!!Το 2014,να ειναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα ή να ολοκληρώσετε αλλα που δεν προλάβατε το 2013...
Και τώρα πάμε στα δικά μας, σήμερα θα μιλήσουμε για την αγαπημένη Erre due..Είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε την άποψη μας σχετικα με αρκετά προϊόντα της,γιαυτό και το άρθρο ίσως σας φανεί λίιιιιγο μεγάλο!!!
Ξεκινάμε με τη μεγάλη αγάπη όλων μας,τα κραγιόν!!!

Το lipstick matte,ένα κραγιόν με πολυ μεγάλη διάρκεια και ενυδάτωση. Αφήνει τα χείλη απαλά και έχει διακριτικό άρωμα. Υπάρχει σε 4 χρώματα, εκ των οποίων τα 3 είναι σκούρα,το πιο ξεχωριστό απ όλα το μωβ!!!! Απίστευτο χρώμα,ιδιαίτερο και εντυπωσιακό.. Η τιμή του 12.50 ευρω.
 
Το liquid mat lipstick, πολύ με έχει προβληματίσει ή μάλλον πολυ μου είχε εξάψει τη περιέργεια. Μα είναι δυνατόν σκεφτόμουν να στεγνώνει το Lipgloss και στη τελική πόσο mat να γίνει;
Κι όμως γίνεται, είναι ένα κραγιόν σε υγρή μορφή που με το πέρασμα της ώρας, δίνει ένα πολυ ωραίο mat αποτέλεσμα. Παρέχει πλούσια ενυδάτωση στα χείλη και είναι πολυ ελαφρύ. Το μοναδικό πρόβλημα που εντόπισα ειναι οτι αν περάσει αρκετή ώρα(ένα δύωρο περίπου) δημιουργεί τις γνωστές γραμμούλες στα χείλη.
 
 
Καθαριστικό ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών με μορφή νερού. Αφαιρεί πολυ καλα το μακιγιάζ χωρίς να θέλει τρίψιμο. Ακόμα και το έντονο κοκκινάδι του κραγιόν γίνεται παρελθόν με ένα μόνο πέρασμα. Εφαρμόζω λίγο απο το προϊόν σε ένα βαμβάκι και περνάω όλο το πρόσωπο μέχρι να βγεί εντελώς καθαρό.
Το αρνητικό του ειναι οτι δεν καθαρίζει καλά στην περιοχή των ματιών.
Για τα μάτια θα σας πρότεινα το
 
Είναι πολυ καλό για την περιοχή των ματιών και θρέφει τις βλεφαρίδες. Μια λοσιόν με ουδέτερο ph, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.Ανακινείτε καλά πρίν τη χρήση,εφαρμόζετε σε βαμβάκι και έτοιμες. Στο τέλος έγω πάντα ξεπλένω με νεράκι. Η τιμούλα αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 6-7 ευρώ.
 
Αυτά για σήμερα,τις εικόνες τις δανειστήκαμε απο το site της Εrre due, γιαυτο και δεν έχουν το λογότυπο μας!
Ελπίζουμε να περάσατε καλά τις γιορτές,να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και να σας βοηθάμε έστω και λίγο με τις απόψεις μας...
Φιλιά....!!!
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου