Σελίδες

10 Μαΐ 2013

Clinique high impact lipstick...

Έχουμε μιλήσει για τα κραγιόν της Clinique; 
Θα ήθελα πολυ να αναφερθώ στα συγκεκριμένα..

  Η ακριβής ονομασία του, Clinique high impact lip colour SPF 15, No 10 (coral crash) 
  Όπως βλέπετε εχει πολυ ωραία και κομψή συσκευασία..Οσον αφορά το περιεχόμενο του,ειναι ενα απίστευτα ενυδατικό κραγιόν, αρκετά ελαφρύ και δεν κανει γραμμές(απλώνεται ομοιόμορφα ειτε με απευθείας επαφή στα χείλη, ειτε με πινελάκι).
  Για να βγει το συγκεκριμένο,έντονο χρώμα ειναι υποχρεωτικό να εχετε αποχρωματίσει τα χείλη σας με λίγη πούδρα και ύστερα να το εφαρμόσετε,οπως καταλαβαίνετε δεν ειναι απο τα κραγιόν που γράφουν τόσο έντονα.
  Κάτι που με έχει δυσαρεστήσει ειναι η μέτρια διάρκεια του.Ακόμα και καφέ να πιω,θα πρεπει ύστερα απο λίγη ώρα να το ανανεώσω.Η αλήθεια ειναι οτι εγω προτιμώ τα πολυ στέρεα κραγιόν,(που ίσως να μην ειναι και τοσο ενυδατικά οσο αυτο) γιατι δεν μπορω να βγω έξω και να σκέφτομαι αν ειναι ή οχι το κραγιόν μου στη θέση του. 
  Όσες όμως προτιμούν αυτου του τύπου κραγιόν και δεν τις ενδιαφέρει τοσο η διάρκεια οσο η ενυδάτωση,σίγουρα θα μείνουν πολυ ευχαριστημένες,καθώς θα το βρουν σε πάρα πολλες αποχρώσεις.. Η τιμή του βγαίνει γυρω στα 16 ευρω,με τις προσφορές που κάνουν κατα καιρούς τα καταστήματα καλλυντικών.. 

                  Αυτα για σήμερα... 
                  Τα λεμε παλι αυριο....ciao...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου