Σελίδες

2 Ιουλ 2013

No more problems...

Γεια σας,τι μου κανετε??
Ειμαι πολυ χαρούμενη γιατι σήμερα θα σας μιλήσω για ένα θέμα που με απασχολεί καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Την αποτρίχωση!!! Νομίζω οτι όλες πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί,μα γιατι να έχω τοσες τρίχες ή θέλω να φορέσω το συγκεκριμένο φόρεμα,αλλα δεν μπορώ γιατι δεν είναι τα πόδια μου σε κατάσταση να βγούν στον έξω κόσμο. 
Η αλήθεια ειναι δεν εμπιστεύομαι τόσο τις κρέμες αποτρίχωσης γιατι πιστεύω οτι κάνουν την ίδια δουλειά με το ξυράφι. Οπότε η αμέσως επόμενη λύση για μένα ειναι η αποτρίχωση. Ναι ξέρω,μπορεί να έχει λίγο πόνο στην αρχή, αλλα ειναι μέχρι να το συνηθίσεις,ασε που έχει και καλή διάρκεια!! Βέβαια υπάρχει και η λύση της φωτόλυσης, αλλα ειναι αρκετά ακριβή. 
 Λοιπόν, ας ξεκινήσω.. η αφορμή για αυτο το άρθρο ειναι το δεματάκι της Karaver  που παρέλαβα πριν καιρό με προϊόντα αποτρίχωσης...



Όπως βλέπετε,περιλαμβάνει ταινίες αποτρίχωσης, κεριά, μαντηλάκια καθαρισμού και μάσκες. Το πιο θετικό απ ολα ειναι οτι δεν ειναι απαραίτητη η χρήση κεριέρας και αυτο γιατι η μόνη προετοιμασία που χρειάζονται το κερί ειναι να τα τοποθετήσεις σε ζεστό νερό ή ακομα και στο φούρνο μικροκυμάτων και ειναι έτοιμο σε μισό λεπτό. 
   Πολύ θετικό ομολογώ!!!
  

Foot scrub με κόκκους απο κουκούτσι ελιάς,την απλώνουμε σε βρεγμένα πόδια και κάνουμε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Κάντε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ,αφήνει τα πόδια τοσο μαλακά οσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Azulene Mask, μάσκα προσώπου με εκχύλισμα χαμομηλιού και υαλουρονικό οξύ.Την αφήνω 10-15 λεπτά μέχρι να ενεργήσει και στη συνέχεια τη ξεπλένω,δίνει στο πρόσωπο μια αίσθηση φρεσκάδας και ξεκούρασης.(τιμή αν δεν κάνω λάθος 1.90 ευρω, πολυ δελεαστική νομίζω) .


Ταινίες αποτρίχωσης σε διάφορα μεγέθη ανάλογα την περιοχή που θέλετε να καθαρίσετε.
Οι μεγάλες 4.55 οι 100 και οι μικρές 0.80 οι 20. Νομίζω οι τιμές ειναι μακράν πολυ οικονομικές σε σύγκριση με άλλες εταιρίες.


Αποτριχωτικές ταινίες οι μεγάλες 6.15ευρώ οι 20 και οι αποτριχωτικές του προσώπου 4 ευρώ το πακέτο των 20.
Οι ταινίες πολύ καλές,δεν αφήνουν κερί στο δέρμα,το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε ειναι οταν βλέπετε οτι αρχίζουν να γεμίζουν,τοτε τις πετάτε.


Roll on με δύο αρώματα ,πεπόνι και πράσινο τσάι.Εφόσον το ζεστάνουμε στο φούρνο μυκροκυμάτων ή σε μπεν μαρι,εφαρμόζουμε κατευθείαν στη περιοχή που θέλουμε να αποτριχώσουμε. Αφαιρείται πολυ εύκολα με την ταινία. Εκτός του οτι αφαιρεί τις τριχούλες,παράλληλα αφήνει και ωραίο άρωμα(αναλόγως ποιο θα διαλέξετε). 


Ζεστό κερί μέλισσας, η καλύτερη χρήση ειναι για το μουστάκι θεωρώ ή ακομη και για τα φρύδια. Εγω προσωπικά το δοκίμασα για το μουστάκι.


Ξανθιντική κρέμα για το πρόσωπο και το σώμα. Με ρέγουλα την χρησιμοποιούμε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις γιατί μου έχει τύχει με παρόμοιο προϊόν άλλης εταιρίας,να το αφήσω παραπάνω ώρα με αποτέλεσμα να ξεβάψει λίγο και το δέρμα μου,οπότε προσοχή. 


Και για το τέλος σας κράτησα το καλύτερο,μαντηλάκια καθαρισμού του κεριού. Μετα την αποτρίχωση( ειτε έχουν μείνει είτε οχι υπολείμματα) περνάμε την περιοχή με αυτα τα μαντηλάκια και είμαστε μια χαρά... 

Αυτα όσον αφορα το θέμα της αποτρίχωσης,ελπίζω να σας βοήθησα μιας που παράλληλα με τα προϊόντα σας παρουσίασα και την προσωπική μου εμπειρία. Για οποιαδήποτε απορία ή σχολιασμό,σας περιμένω εδώ..
Φιλάκια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου