Σελίδες

1 Ιουλ 2013

Papoutsanis products review..

Γεια σας τι κάνετε?? πως τα περνάτε?
Και ναι,μετα απο τόσο καιρό,να το review για τα προϊόντα Papoutsanis που σας χρωστούσα...


Θα ξεκινήσω με τη κλασσική σειρά,
Μια σειρά που περιέχει shower gel και σαπουνάκια. Προσφέρει ολοκληρωμένη περιποίηση σε σώμα,δέρμα και μαλλιά.Είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε,που αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό. Πολλές φορές κατα τη διαρκεια του ντουζ πλένω το πρόσωπο μου με το συγκεκριμένο σαπούνι και το νιώθω τοσο μα τόσο απαλό. 




Η σειρά aromatics με τοσες επιλογές σε  αρώματα,πλούσια σε βιταμίνη Ε και με επιλεγμένα ακριβά αρώματα προσφέρει καθημερινή περιποιήση. Αυτο που έχω ξεχωρίσει ειναι το musk(απίστευτο άρωμα).



Και αυτά πολύ ωραία,αλλα η αλήθεια ειναι οτι δεν τα προτιμώ για αυτην την εποχή. Ειναι κάπως βαριά,οπότε μάλλον τα προορίζω για τον χειμώνα. 


Για τη συνέχεια έχουμε το γνωστό σε όλους μας πράσινο σαπούνι,αγνό όσο και το ελαιόλαδο απο το οποίο προέρχεται. Ειναι ενα γενικής χρήσεως προϊόν,ειτε για χέρια και σώμα,είτε για μαλλιά,για το οτιδήποτε. Πριν κάποια χρόνια που τα μαλλιά μου λάδωναν πολυ και πίστευα πως έφταιγε κάποιο σαμπουάν,άρχισα να λούζομαι με πράσινο σαπούνι. Φυσικά ήταν πολυ δύσκολο για να ξεμπλέξω και δεν μου άρεσε και τοσο η αίσθηση που μου άφηνε το σαπούνι οταν το ξέπλενα, αλλα το πιστεύετε ή οχι, είχε μειωθεί και το πρόβλημα της τριχόπτωσης αλλα και το θέμα της λιπαρότητας.


Τέλος το αγνό σαπούνι γλυκερίνης με καταπραϋντικές ιδιότητες για απαλότητα και πλούσια ενυδάτωση..Ελαφρύ άρωμα,οτι πρέπει για το καθημερινό καθαρισμό των χεριών μας!! 

Εχετε δοκιμάσει κάποιο απο  ολα αυτα? Πως σας φαίνεται??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου