Σελίδες

8 Ιουλ 2013

Professional Hair products by Kyana...lets see!!!

 Πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε και να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας,ολες το ξέρουμε. Επίσης ποσο πολύ ταλαιπωρούμε καθημερινά τα μαλλιά μας και ειδικά το καλοκαίρι και αυτο το ξέρουμε. Πόσο πολυ επιθυμούμε να τους παρέχουμε την ιδανική φροντίδα σε ένα καλο κομμωτήριο έστω και μια φορά τη βδομάδα,όλες το θέλουμε αλλα ειναι λίγο δύσκολο να το κάνουμε. 

 Μια απο τις καλύτερες λύσεις σε αυτη την επιθυμία μας ειναι τα επαγγελματικά προϊόντα της Kyana. Όταν τα ανοίξαμε λατρέψαμε τις απίστευτες μυρωδιές τους. Οι οποίες όχι μονο γέμισαν το τόπο με αρώματα αλλα έχουν και τη καλή συνήθεια να μένουν στα μαλλιά για αρκετή ώρα. Ας ρίξουμε μια ματιά... 



 Τέλεια και αφού ρίξαμε μια γρήγορη ματιά σε ολα ας τα δούμε το καθένα ξεχωριστά.

Απο τη σειρά Herboria MAX το σαμπουάν με Argan oil, καθαρίζει τα μαλλιά μας,τα αναζωογονεί και εγώ προσωπικά τα βλέπω και πιο λαμπερά. αναπτύσσει ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση πράγμα πολύ χρήσιμο για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Όσες έχουν (εμείς και οι δύο έχουμε) ,θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένες.


Μετά το μυρωδάτο σαμπουάν,έρχεται η ώρα της μάσκας αναζωογόνησης,πάλι απο την ίδια σειρά με την ονομασία  COSMOCAIR C100. Ιδιότητα της να χαρίζει ζωντάνια σε όλο το μήκος της τρίχας. Αυτό οφείλεται στην ειδική δράση της που στοχεύει στη πλήρη αναζωογόνηση και ανασύσταση της λεπιών της τρίχας.Φυσικά τα μαλλιά είναι και πιο ευκολοχτένιστα και απαλά. Δεν χρειάζεται να της διαθέσετε πολυ ώρα,3-4 λεπτά ειναι αρκετά.


Kyana color protect, κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα.Χαρίζει στη τρίχα υγεία,λάμψη και καθαριότητα. Νιώθεις ρε παιδί μου οτι τα μαλλιά σου ειναι πολύ καθαρά,όχι μονο στη επιφάνεια τους αλλα απο τη ρίζα μέχρι την άκρη. Άσε που κλειδώνει και το χρώμα των μαλλιών και το διατηρεί ζωντανό για πολυ καιρό μετά τη βαφή. Το πιο σημαντικό όλων όμως ειναι οτι κάνει τα μαλλιά ανάλαφρα. 
Σύμφωνα με τις οδηγίες χρησιμοποιείται ειτε σε στεγνά,είτε βρεγμένα μαλλιά. Εγω προτιμώ τα στεγνά για να μένει και η μυρωδιά ακόμα περισσότερο..



Σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, οκ το αγαπώ απλά. Προσφέρει αποτελεσματική αντιμετώπιση κατά της λιπαρότητας,απολέπισης και λιπαρής πιτυρίδας. Έχει ρυθμίσει κατά πολυ την λιπαρότητα των μαλλιών μου και με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά ,μόλις μου τελειώσει είτε απο το site της εταιρίας 
ή θα ψάξω να το βρω σε κάποιο κατάστημα. 


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απο τα προϊόντα της Kyana, ποια η γνώμη σας?? Εμείς πάντως μείναμε απόλυτα ικανοποιημένες απο τα συγκεκριμένα προϊόντα..!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου